PAKTISCHE INFO

Programmaboekje Vlettenrace

Via onderstaande link vind je het volledige programmaboekje terug met alle praktische info, regels en afspraken. Hou er rekening mee dat dit document pas enkele maanden voor de wedstrijd up-to-date is.

Programmaboekjes Sloepenrace

Via onderstaande link vind je het volledige programmaboekje terug met alle praktische info, regels en afspraken. Hou er rekening mee dat dit document pas enkele maanden voor de wedstrijd up-to-date is.

Exoneratie Kraangebruik

Sloepen die gebruik willen maken van de kraan om de boot te water te laten of terug op de trailer te plaatsen, moeten dit document - in drievoud afgeprint en getekend - voorleggen aan de kraanman.

Prijzen

De prijzen vindt u terug op onze inschrijfpagina, wanneer de inschrijvingen geopend zijn. Dat gebeurt gewoonlijk in de loop van de maand april en wordt ook via sociale media en mail verspreid.

Eten en Drinken

Het is absoluut niet nodig om eten of drinken mee te nemen. Er zal overal de mogelijkheid zijn om iets te drinken, zowel in de jachthaven als aan de finish. De lunch hoeft u niet op voorhand te bestellen; voor het avondmaal en ontbijt op zondag moet je wel op voorhand inschrijven via ons online inschrijvingsformulier.

Als vanouds is deelnemen mogelijk in vier verschillende categorieën: Sloepen Mannen, Sloepen Vrouwen, Vletten Mannen en Vletten Vrouwen. Vletten worden door de organisatie beschikbaar gesteld, maar wees op tijd want het aantal is beperkt!

Overnachten

Het is mogelijk om vrijdagnacht en/of zaterdagnacht uw tentjes (of camper) op te stellen op een grasveldje, naast de club. Zondagochtend wordt er een ontbijt aangeboden (op voorhand bestellen is noodzakelijk).

Betalen

Bij inschrijving krijgt u meteen een QR code om over te schrijven. Voor Nederlandse teams - waarbij de QR code niet werkt - is een normale overboeking ook mogelijk. U krijgt ook een bevestigingsmail met het verschuldigde bedrag en het rekeningnummer zodat u later eenvoudig kan betalen.

Algemene voorwaarden

Door in te schrijven, verklaart de deelnemer zich akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:

Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer zich gratis laten inschrijven voor de volgende editie van de Varen - Slag om Gent. De organisator kan niet verplicht worden tot terugbetaling van het inschrijvingsgeld indien het evenement om redenen van overmacht niet kan doorgaan.

Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.

Bij annuleren tot 2 weken voor de start kan je de helft van het inschrijvingsbedrag terugkrijgen en vanaf 2 weken voor aanvang heb je geen aanspraak meer op terugbetaling.