SPONSORBRIEF

Geachte,

Carolus Quinto is een project waar jongeren tussen de 16 en 25 jaar met een houten boot deelnemen aan roei- en zeilwedstrijden. Het team vertegenwoordigt ons land, en specifiek de stad Gent, op internationale wedstrijden.

De komende 2 jaar nemen wij deel aan allerlei internationale wedstrijden. In 2024 nemen wij bijvoorbeeld voor de 10de maal deel aan de Atlantic Challenge, een wedstrijd waar verschillende landen onder elkaar strijden voor deze felbegeerde titel. Deze Atlantic Challenge zal doorgaan in Belfast, USA. Om aan al deze wedstrijden te kunnen deelnemen, zijn wij permanent op zoek naar sponsors.

Waarom is het voor ons belangrijk? Voornamelijk omdat dit wedstrijden zijn die jongeren van over de hele wereld de kans geeft tegen elkaar te strijden en elkaar te ontmoeten. Wereldwijde vriendschappen ontstaan en elke keer is dit een ervaring die je tekent voor het leven. Elke keer opnieuw is het een uitdaging om het beste uit je boot en je team te halen. Wij als bemanning van de Carolus Quinto gaan zo een uitdaging niet uit de weg en kijken met veel enthousiasme uit naar de volgende keer. Onze toewijding en training zorgen ervoor dat boot en bemanning in topvorm deelnemen aan dergelijke wedstrijden.

Wat wij vooral zoeken zijn allerlei middelen die het ons als team gemakkelijker maken om aan deze wedstrijden te kunnen deelnemen. Hierbij denken wij aan de kosten voor de ferry, materiaal om onze boot te repareren enz. Ook stukken voor een uniform kunnen wij gebruiken, zijnde roei- en zeilkledij. Natuurlijk is zuiver financiële steun ook welkom.

Indien uw bedrijf ons wenst te sponsoren, kunnen wij ook iets terug doen. Zoekt u personeel om op een bedrijfsfeest op te dienen of om op te ruimen? Dan doen wij dit graag. Ook kan er reclame gemaakt worden voor u bedrijf op alle evenementen die wij organiseren en waar we zelf aan deelnemen. Andere overeenkomsten kunnen besproken worden.

Wij kunnen u een infobrochure toesturen of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Alvast bedankt,

Het Carolus Quinto-team